Bananenbrood> Appel kaneel versie

Ingrediënten:

  • 3 (rijpe) Bananen
  • 3 Eieren
  • 8 Dadels
  • 130 G (glutenvrije) Havermoutmeel of havermout door blender
  • 7 G Bakpoeder
  • 2 Scheppen whey vanille proteïne
  • 6 TL Kaneel
  • 1 Appel

 

Bereiding:
-Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht)

-Meng de droge ingrediënten bakpoeder, havermoutmeel, 3 tl kaneel en whey poeder in een grote kom.

-Doe de eieren, dadels en bananen samen in een blender of met staafmixer blend tot het een egaal mengsel is en voeg dit toe aan de droge ingrediënten.

-Meng het geheel zodat de klontjes verdwijnen.

-schil de appel en snij een halve appel in stukjes en de andere halve appel in plakjes, roer hier 3 tl kaneel (of meer) doorheen.

-Voeg hierna de in stukjes gesneden appel toe en giet het beslag in een cakevorm.

– leg de in plakjes gesneden appel bovenop.

-Bak in ongeveer 30 minuten mooi goudbruin.

Eet smakelijk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.