INTAKE

Gesprek + training + advies

Wil je erachter komen wat ik voor jou kan betekenen? Meld je aan voor een gratis intake!

Uiteraard ben ik heel benieuwd naar wie jij bent maar probeer drempels weg te nemen door eerst over mijzelf te vertellen. Wie ben ik, waar kom ik vandaan en hoe heb ik ervoor gezorgd om te worden wie ik nu ben. Daarna gaan wij in gesprek en wil ik jou leren kennen! Na het gesprek doen wij samen een work-out van ongeveer 30 minuten zodat je ook kennis kan maken met mijn trainingen. Ik wil dat je weet waar je aan begint. Hierna bespreken wij de mogelijkheden en kunnen wij een traject op maat gaan afstemmen!

Personal coaching

privé

Persoonlijke begeleiding op locatie. Samen doen we een uitgebreide work-out waarbij ik je uitdaag om alles uit jezelf te halen. Ook hierbij ben jij niet alleen, ik doe alle oefeningen met je mee waarbij ik uiteraard goed op je houding let.

Na het fysieke komt het mentale gedeelte, maar ook een stukje lifestyle, aan bod. Alle gesprekken zijn vertrouwelijk en blijven vanzelfsprekend onder ons. Wij hebben een gezamenlijk doel en we geven niet op tot dat doel bereikt is!

27,50 per sessie

Training duurt gemiddeld één uur.

SMALL-GROUP

maximaal 4 personen

Samen sta je sterk! Dat heeft de small-group training al meermaals bewezen. In een klein groepje, van maximaal 4 personen, doen we samen verschillende work-outs, uiteraard onder begeleiding. Het is mooi om te zien hoe de deelnemers elkaar onderling steunen en aanmoedigen. De herkenning motiveert en daagt je uit om het onderste uit de kan te halen. Persoonlijke gesprekken zijn geen onderdeel van de small-group, maar kan je apart bij boeken.

8,50 per training

Training duurt gemiddeld één uur.

JoorFIT op werk

maximaal 10 personen

Op zoek naar een gezond alternatief voor de vrijdagmiddag borrel? Trakteer je personeel op een leuke, gezellige, sportieve maar ook verbindende work-out. We kennen het (hopelijk) allemaal, vrijdag middag 4 uur en de eerste collega begint: ER ZIT EEN VIJF IN DE KLOK. Half kantoor danst mee op de Toreador en het bier en wijn wordt de kantine binnen geschoven. Gelukkig stond de frituurpan al aan en komende de eerste bitterballen op tafel.

Gelukkig heeft je personeel zo’n toffe eigenaar die dit toe staat. Maar heeft je personeel ook zo’n toffe eigenaar die aan de fitheid en gezondheid van zijn personeel denkt? Ik daag je uit; vervang 1 keer per maand de vrijdagmiddag borrel voor een verbindende work-out van JoorFIT. Ga daarna het gesprek met je team aan om te kijken hoe ze het hebben ervaren en ik durf bijna met zekerheid te zeggen dat wij elkaar vaker gaan zien.

100,- per groep*

*Maximaal 10 deelnemers per groep.
*Binnen een straal van 25KM vanaf Hilversum geen voorrijkosten.

FAQ.

Prive training

 • Persoonlijke begeleiding door iemand die in hetzelfde schuitje heeft gezeten;
 • Aanpak op maat;
 • Motivatie op het moment dat je wil stoppen;
 • Sport zelf ook mee, alles doen we samen & samen staan we sterk

Toen ik 180KG woog wilde ik heel graag sporten, maar ik durfde niet naar een sportschool gaan of te gaan zwemmen. Ik schaamde mij om hoe ik eruit zag. Ik wilde het zo graag, maar durfde het simpelweg niet. Dit is voor veel mensen met obesitas herkenbaar. De wil is er, maar het lef ontbreekt. Waar resulteert dat in? Juist, uitstellen. Met deze persoonlijke aanpak ga ik met je aan de slag. Heb je geen zin? Ik kom niet voor niks! Samen gaan wij er tegenaan. Ik help je, maar jij gaat het doen!

Groepstraining

 • Steun elkaar in jullie gezamenlijke traject;
 • We zijn samen, maar blijven individuen. Hou er rekening mee dat je soms even moet wachten (bijkomen).

Herkenbaar? Je hebt je aangemeld voor een “1 januari afval poging”? 1e keer stukje wandelen gaat prima. 2e keer heb je minder zin en meld je je af met de gedachte “valt niet op als ik er niet bij ben”. Nee, wij trainen samen! Je krijgt persoonlijke begeleiding en een persoonlijke aanpak. Ik neem jou op sleeptouw, maar jij gaat het doen!

JoorFIT op werk

 • Door JoorFIT leer jij je collega’s ook buiten de werkomgeving kennen. Hierdoor kom je op een leuke manier meer van elkaar te weten. Wederzijdse interesse zal ervoor zorgen dat de band met je collega’s zal verbeteren.
 • Een gespannen sfeer binnen teams kan verschillende oorzaken hebben (bijvoorbeeld door een conflict). Één ding is zeker, een gespannen sfeer vindt niemand leuk. Door middel van JoorFIT kan de gespannen sfeer mogelijk veranderen in een ontspannen sfeer binnen het team.

Onder begeleiding van een coach/motivator gezamenlijk het weekend aftrappen met je collega’s, hoe leuk maar ook hoe waardevol! Je leert elkaar op een hele andere manier kennen in een ontspannen sfeer.

Traininglocaties

 • Soesterduinen (Gemeente Soest)
  Verzamelen parkeerplaats Sparrenlaan – Soest
 • Hilversum
  Berg van Anna’s Hoeve
 • Bussum
  Verzamelen parkeerplaats Camping De Fransche Kamp
 • Zeist
  Verzamelen parkeerplaats Restaurant ‘t Jagershuys – Jagersingel 15, 3707 HW Zeist
 • Op locatie
  In overleg

© 2021 Copyright - JoorFIT - Personal coach | Mental & lifestyle coach | Motivator | Ervaringsdeskundige - KVK: 78461200, IBAN: NL45 KNAB 0403 7129 98, BTW: NL003333444B13