LANDELIJKE MEDIA

In uitzending 116 schoof ik aan bij Eva Jinek, om te vertellen over het debacle van Dream or Donate waar ik slachtoffer van was maar ook over mijn strijd tegen de kilo’s en het zelfstandig, destijds, ruim 85 kilo afvallen.

Uitzending terugkijken? Klik hier.

Joris viel ruim 80 kilo af maar heeft ontzettend last van zijn losse vel. Via Dream or Donate was er al 1700 euro binnengekomen om hem van dat vel te verlossen, maar dat geld is nu dus foetsie. Het geld is niet het enige dat is verdwenen, zegt Joris. “Die 1700 euro die ik opgehaald had was gewoon hoop. Hoop op mijn operatie, hoop om er normaal uit te zien. Dat ben ik nu kwijt. Dat is gewoon weg.”

Uitzending terugkijken? Klik hier.

Januari 2019, heel Nederland begint aan haar goede voornemens; afvallen. Hoe val je af, wat zijn de geheimen? Een spraakmakend interview met De Telegraaf waarbij ik levensgroot de voorpagina haalde en op pagina 11 in mijn oude postuur stond. Heel mooi interview waar ik heel erg trots op ben.

Krant teruglezen? Klik hier.

REGIONALE MEDIA

Eind goed al goed voor de Hilversummer Joris Janmaat, die maar liefst 90 kilo is afgevallen. Eerder dit jaar zag hij een flink bedrag aan donaties verloren gaan, dat hij bij elkaar had gespaard voor een operatie. Die gedroomde operatie is er nu alsnog gekomen. “Ik voel me heel goed”, vertelt hij.

Uitzending terugkijken? Klik hier.

In De Gooi en Eemlander van 2 augustus geef ik een persoonlijk interview. Het is een 2 pagina vullend interview geworden met een lach en een traan. Het is zeker het lezen waard!

Krant teruglezen? Klik hier.

Uitgebreid interview over het Dream or Donate debacle. Joris raakt donaties kwijt door Dream or Donate-debacle: “Die operatie kan ik wel vergeten” 

Uitzending terugkijken? Klik hier.

De Stentor heeft mijn YouTube oproep verwerkt in haar online artikel over het Dream or Donate debacle.

Uitzending terugkijken? Klik hier.

Vervolg interview n.a.v. mijn eerdere interview aan NH Nieuws en de reacties daarop. Na een aantal dagen besloten om ook dit gevecht aan te gaan. Het gevecht om mijn geld terug te krijgen!

Uitzending terugkijken? Klik hier.

MAGAZINE’S

Voor het eerste nummer van het Fit at Home magazine ben ik uitgebreid interviewt. Voor het eerst een heel open en persoonlijk interview met een diepe kijk hoe het zo ver heeft kunnen gebeuren maar ook wat ik zelf heb gedaan om er boven op te komen.

Wil je het hele magazine lezen, dat kan via: https://www.fitathome.nl

Wil je mijn interview lezen? Klik dan hier.